Благодійна пожертва від компанії і колективу EXPANS на лікування онкології

Керівництво та колектив EXPANS надали фінансову підтримку в лікуванні онкологічного захворювання актора Ростовського музичного театру Юрія Альохіна.

Наш фінансовий менеджер Вікторія Смирнова звернулася до керівництва і колективу агентства за допомогою для чоловіка своєї знайомої.

З боку керівництва було прийнято однозначне рішення допомогти людям, що потрапили в біду. Від компанії ми відправили 10 000 рублів на лікування.

Необхідно відзначити, що в компанії благодійність закладена в фінансову систему. А саме, 1,5% від чистого прибутку виводяться на окремий рахунок, названий “Фонд допомоги”. Гроші з цього рахунку призначені для допомоги співробітникам, що потрапили у важку ситуацію, партнерам і в цілому для благодійних пожертв. На жаль, в 2020 році в зв’язку з важкою економічною ситуацією в світі цей фонд довелося прибрати, однак за 2019 рік на ньому накопичилася певна сума, яку ми і відправили на допомогу в лікуванні.

Але також Вікторія кинула клич в наш неформальний “коточатік-курилку”, де багато співробітників відгукнулися і відправили гроші від себе.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

🆘Друзья, ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ НА ЭТОТ ПОСТ 🆘 ⠀ Обычно мы делимся только хорошими новостями, но этот пост не из таких... Мы не устаем признаваться в любви зрителям, и знаем, что вы любите наших артистов. Поэтому просим о помощи.. ⠀ ‼️У солиста театра Юрия Алёхина обнаружили онкологию. ⠀ Началось всё с обычных болей в животе. Сначала гистологический анализ показал низкодифференцированную карциному, а анализ имуногистохимический тепичную семиному. В забрюшинных лимфоузлах нашли метастазы. В итоге диагностировали рак тестикулы в 3-ей стадии... ⠀ Сегодня, 2 сентября пройдёт операция по удалению опухоли, после которой нужен будет курс химиотерапии. Была найдена очень хорошая клиника в Германии. Практически у 100 % наблюдается положительная динамика после проведения там процедур химиотерапии. ⠀ ‼️В общей сложности нужно около 2 500 000 рублей. Это цена 5 процедур, ориентировочно 500 000 за каждую. ⠀ На данный момент семья артиста на одни только исследования потратила большую сумму. И, к сожалению, необходимой для лечения суммы нет. ⠀ Вы видели Юрия Алехина в любимой многими "Хануме" (Микич), "Сильве" (Мишель), "Хованщине" (Варсонофьев), других спектаклях и концертах. Многим Юрий Алехин запомнился как исполнитель и бессменный ведущий концертов "Симфо-рок". Все, кто знает Юру, подтвердят, что это человек с огромным сердцем, несмотря на свою брутальную внешность и внушительные размеры. Увы, перед бедой мы все равны. ⠀ Мы знаем, что наши зрители самые отзывчивые. Давайте вместе поможем Юрию Алехину поскорее справиться с недугом. ⠀ ❗Номер карты жены Юрия Алехина 6390 0252 9043 3797 76 Карта привязана к номеру 89034602131 Инга Анатольевна @ingamaevskaya #ргмт #музыкальный #театр #rostovopera #rostovtheatre

Публикация от Ростовский музыкальный театр (@rostovtheatre)

Ми не вважаємо, що благодійність – це щось, про що слід було б мовчати або ніяк це не висвітлювати. Навпаки ж, добрі справи повинні бути прикладом іншим і робитися частіше. А небайдужі до чужого горя співробітники, повинні бути обов’язково позначені.

Всього було зібрано 1 800 000 рублів. На даний момент збір коштів зупинений і проводяться переговори з приводу лікування Юрія в Москві. Ми раді, що стали частиною небайдужих людей, що надали допомогу людині в дуже важкі хвилини.

Бажаємо Юрію якнайшвидшого одужання, довгих щасливих років життя!

Ваш коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Telegram

Viber

Messenger

Зв'яжіться з нами онлайн
Закрити