Таємний Санта в EXPANS

Smenik Agency – це компанія завзятих дистанційників, фахівців, розкиданих по різних куточках СНД, які вміють ефективно працювати і дружити незважаючи на відстань. Ми відмінно робимо свою роботу і при цьому завжди були, є і будемо сильною командою, в якій люди дружать, жартують, виручають один одного і ніколи не упустять можливості порадувати колег чимось приємним.

У нас багато корпоративних традицій, які виникли самі по собі, від чистого серця і одна з них – щороку проводити Таємного Санту напередодні новорічних свят. Перший раз ми провели таку акцію в кінці 2018 року. Це той самий рік, коли ми розрослися з 2 до 10 співробітників. Участь в акції взяло 9 осіб. Організацію взяла на себе дівчинка, яка виконувала обов’язки HR-менеджера. Всі подарунки були відправлені і отримані дуже вчасно, як це було – дивіться самі. Фотографій небагато, так як не всі зробили фотозвіт.

Напередодні 2020 року все вже було багато в чому інакше. Багато колег покинули нашу компанію і на їх місце прийшли нові співробітники. Колектив змінився до невпізнання і став набагато сильніше, дружніше і краще. Про те, щоб не продовжити традицію не могло бути й мови, тому знову силами співробітників була проведена акція. Брало участь вже набагато більше людей. Якщо в перший раз всі учасники були з України, вдруге мали місце навіть міжнародні відправлення, були учасники з України, Росії і Білорусі. Подарунки стали миліше і яскравіше, подяки – тепліше.

Деякі відправляли подарунки один одному і поза акції, просто так, тому що наш колектив, незважаючи на віддаленість, дійсно дуже і дуже дружний.

А у вашій компанії є такі традиції?

Ваш коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Telegram

Viber

Messenger

Зв'яжіться з нами онлайн
Закрити